fbpx

Bedrijfsfilm

Wij maken

BEDRIJFSFILMS

Als je kijkt naar een film of spannende serie ben je aan het scherm gekluisterd. Als kijker wil jij geprikkeld worden, de behoefte om meer te zien, een”wow” factor losmaken. Dat moet een bedrijfsfilm ook met de kijker doen.

Vertel jouw verhaal met een bedrijfsfilm

Eyelike Media is een full-service agency die jou begeleid van concept tot realisatie. Wat ons onderscheid is de manier waarop wij jouw video zichtbaar maken bij jouw doelgroep. Dat doen wij doormiddel van videomarketing. Na de oplevering van de video bieden wij support op het gebied van marketing met het gebruik van onder anderen Google Ads en Facebook Ads. 

Een bedrijfsfilm is het visitekaartje van het bedrijf of organisatie. Zet het bedrijf in de spotlights. In een aantal minuten kan jij (potentiële) klanten laten zien wat jij inhoudelijk doet. Een goede bedrijfsfilm heeft een pakkend concept wat past bij het bedrijf. Een bedrijfsfilm is inzetbaar op de website en social media van het bedrijf, maar ook tijdens beurzen of bedrijfspresentaties.

Eyelike Media beschikt over high-end apparatuur die voldoet aan de eisen van high-end video content. Daarnaast zorgen onze experts voor het script, storyboard, voice-over script en videomarketing.

1080HD

4K

Voice-Over

Rechtenvrije Muziek

Bekijk hier een aantal bedrijfsfilm voorbeelden

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Wil jij meer informatie over hoe jij in 6 stappen een bedrijfsfilm laat maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Phone: +316 53663089
Minister Lelylaan 59 2285 HH Rijswijk