fbpx

Livestream | Multicam

Wij maken

Livestream & Multicam registraties

Tijdens een evenement registreren wij met meerdere camera's vanuit verschillende perspectieven. De beelden worden veelal opgenomen, maar wij bieden ook een mogelijkheid tot livestream via Facebook of Youtube. Zo hebben wij bijvoorbeeld een multicam productie verzorgd voor Eurosport.

Nieuwe livestream mogelijkheden met lage tarieven

Bij veel meer-camera en livestream projecten kom je er niet onderuit om een uitgebreide crew, regieset of zelfs een regiewagen in te zetten. Maar bij kleinere evenementen, zoals een lancering van een product of dienst, lezingen, optredens of zelfs dj-sets, is het mogelijk om met een kleinere en goedkopere oplossing een livestream en meer-camera registratie te realiseren.

Livestream hoeft niet ingewikkeld te zijn. Eyelike Media maakt het mogelijk om een livestream en/of meer-camera registratie te realiseren. Wij beschikken over een relatief nieuw systeem. Het systeem kan door 1 persoon bediend worden, waardoor voor een zeer gereduceerd tarief een livestream kunnen verzorgen voor Facebook of Youtube. 

Het systeem wordt aangestuurd door een iPad Pro die beschikt over professionele software. Wij werken standaard met minimaal 4 camera’s. De camera’s die gebruikt worden zijn zijn iPhones, iPod touch en iPads, die op een afstand van maximaal 5 meter draadloos bediend kunnen worden. Het systeem is uit te breiden met extra bemande camera’s. Naast de iOS apparatuur kan er ook gebruik gemaakt worden van professionele high-end camera’s. 

De software maakt het mogelijk om tijdens de livestream custom made graphics, transities, titels en vooraf opgenomen video’s te gebruiken tijdens de live broadcast op Facebook op Youtube. 

Wil jij meer informatie over hoe jij in 6 stappen een livestream laten maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Phone: +316 53663089
Minister Lelylaan 59 2285 HH Rijswijk