fbpx

Promotie Video

Wij maken

Promotie Video's

Vandaag de dag is video het medium om marketing vorm te geven. Met een goede promotie video breng jij een goed en vertrouwd gevoel over. Het doel is om de kijker tot actie aan te zetten.

video verhoogt conversie

Eyelike Media is een full-service agency die jou begeleid van concept tot realisatie. Wat ons onderscheid is de manier waarop wij jouw video zichtbaar maken bij jouw doelgroep. Dat doen wij doormiddel van videomarketing. Na de oplevering van de video bieden wij support op het gebied van marketing met het gebruik van onder anderen Google Ads en Facebook Ads. 

In een promotie video wordt een product of dienst aangeboden. De video kan ingezet worden op Facebook, Youtube, Instagram en natuurlijk op de website van het bedrijf of organisatie. Voor Facebook gelden weer andere regels dan bij Instagram en dat geld ook voor Youtube. Mensen kijken op Facebook en Instagram vaak video’s zonder geluid. Daardoor wordt er vaak gekozen om ondertiteling en of graphics te gebruiken in de video.

Eyelike Media beschikt over high-end apparatuur die voldoet aan de eisen van high-end video content. Daarnaast zorgen onze experts voor het script, storyboard, voice-over script en videomarketing.

1080HD

4K

Voice-Over

Rechtenvrije Muziek

Bekijk hier een aantal promotie video voorbeelden

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Wil jij meer informatie over hoe jij in 6 stappen een promotie video laat maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Phone: +316 53663089
Minister Lelylaan 59 2285 HH Rijswijk