fbpx

Social Media Video

Wij maken

Social Media Video's

Het gebruik van social media is de laatste tijd erg toegenomen. Miljoenen mensen gebruiken dagelijks Facebook, Instagram en Twitter. De doelgroep is daarom ook makkelijker te bereiken dan ooit. Het gebruik van een social media video of een campagne, is daarom het meest krachtige stukje gereedschap. 

Wat is een social media video?

Eyelike Media is een full-service agency die jou begeleid van concept tot realisatie. Wat ons onderscheid is de manier waarop wij jouw video zichtbaar maken bij jouw doelgroep. Dat doen wij doormiddel van videomarketing. Na de oplevering van de video bieden wij support op het gebied van marketing met het gebruik van onder anderen Google Ads en Facebook Ads. 
Een social media video is een korte video van 30 tot 60 seconden. Een korte krachtige boodschap, zoals bijvoorbeeld een lancering van een nieuw product, een dienst of een service die jouw bedrijf aanbied. Ook bedenken wij geregeld gehele campagnes, waarin een aantal korte video’s worden geproduceerd. Deze video’s kunnen dan wekelijks of dagelijks gepost worden op social media.

Eyelike Media beschikt over high-end apparatuur die voldoet aan de eisen van high-end video content. Daarnaast zorgen onze experts voor het script, storyboard, voice-over script en videomarketing.

Bekijk hier een aantal social media video voorbeelden

Video afspelen
Video afspelen

Wil jij meer informatie over hoe jij in 6 stappen een social media video laat maken?

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Phone: +316 53663089
Minister Lelylaan 59 2285 HH Rijswijk